Hoe jezelf een makeover geven?


Hoe jezelf een makeover geven? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Maak een lijst van wat je echt wilt. Probeer jehet gewicht dat je aangekomen bent dit jaar te verbergen? Een zandloper figuur krijgen? Meer ogen op u gericht krijgen? Schrijf je doelen op en wat tips en die hebt geleerd van je favoriete shows.

Stap 2 Ga door je kast. Stap voor de spiegel en trek uw favoriete kleding aan en vraag jezelf af: “Is dit echt vleiend?” Doe hetzelfde met de shirts, rokken en broeken die zelden het licht zien van de dag. Het analyseren van elk kledingstuk helpt je bepalen wat er aan de voorkant van je kast moet en wat er beter achteraan kan blijven.

Stap 3 Ga naar het winkelcentrum. Nu je precies weet welke soort kleding bij u past kan je beter nieuwe kleding uitzoeken en zo breng je je look naar het volgende niveau. Een oude tank top of T-shirt vindt nieuw leven als gelaagd onder een trendy blazer.

Stap 4 Speel met de make-up van jezelf. Aan de nieuwe kleuren en producten die bij een traditionele make-up teller worden verkocht zijn vaak overschat. Maar al te vaak eindig je met kleuren en stijlen die ofwel te drastische of gewoon niet weerspiegeling geven wat betreft uw persoonlijkheid en stijl. Zitten in de voorkant van de spiegel en probeer de nieuwe kleurencombinaties en technieken om subtiele updates te vinden voor een frisse nieuwe look.

Stap 5 Handel bloos en oogschaduw met uw vrienden. De producten die u zat bent en niet langer interesseert hoeft niet in de prullenbakte gaan. Bespaar geld en werk uw inventaris bij door te ruilen met vrienden.Plaats een reactie