Hoe je auto waxen?


Hoe je auto waxen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Was uw auto. Gebruik milde zeep en water, reinig uw auto grondig in voorbereiding op het wassen ervan. Overweeg voor doffe, gekraste of anderszins beschadigde verf om een mengsel te gebruiken waarmee u kunt schuren vóór het wassen.

Stap 2. Kies het soort was dat u zult gebruiken voor uw auto. In het ideale geval blijken die met echte bladeren de beste producten te zijn, maar ze zijn meestal wat duurder.

Stap 3. Doe een beetje van het mengsel op een vochtige spons. U zult er zeker van willen zijn dat u niet te veel of te weinig wasmiddel schenkt; kijk naar de foto aan de rechterkant als referentie. In het andere geval kunt u het middel meteen op uw auto schenken.

Stap 4. Was met een zachte cirkelvormige beweging, breng het wasmiddel gelijkmatig over een deel van de auto aan. Laat het middel enkele minuten inwerken zoals de wax-instructies dat voorschrijven, maar niet zo lang dat het helemaal uitdroogt.

Stap 5. Maak gebruik van een niet-schurende katoenen doek of doek, begin het middel te verwijderen en de auto te polijsten. Naarmate de laag van het wasmiddel verdwijnt, moet u de verf zien glimmen.

Stap 6. Ga verder en was de rest van de auto. Zorg ervoor dat het resterende wasmiddel residu wordt verwijderd. U bent klaar!Plaats een reactie