Hoe groeit je haar snel?


Hoe groeit je haar snel? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Ontwikkel een gezonde leefstijl. Drink veel water, aangeraden is acht glazen per dag. Water drijft gifstoffen uit het systeem. Afvalstoffen kunnen zich opstapelen in de haarzakjes en hoofdhuid wat afbreken veroorzaakt.

Tip 2 Neem vitamines. Foliumzuur is een vitamine B12 dat op de organen focust. Foliumzuur is belangrijk voor het verhogen van celvernieuwingen. Haargroei is één van de twee baten van Foliumzuur, de tweede is voeding voor een gezonde huid.

Tip 3 Verminder je stressniveau. Een relaxte en gezonde hoofdhuid moedigt haargroei aan. Alledaagse activiteiten produceren stress. Probeer eens yoga of Pilatus om te relaxen. Stress kan trauma aan de haarwortels en haarzakjes veroorzaken wat haaruitval veroorzaakt.

Tip 4 Laat je haar verzorgen door professionals. Als het mogelijk en betaalbaar is, laat dan haarbehandelingen doen zoals, permanenten, relaxers, kleuren, vlechten, en extensies door een professionele stylist. Een professionele stylist kan een veilige behandeling bepalen dat het haar complimenteert, maar niet beschadigd of haaruitval veroorzaakt.

Tip 5 Ontwijk extreme haarstijlen. Blijf uit de buurt van stijlen die constant trekken, het aanbrengen van rubbere bandjes, sterke lijm voor vlechtingen of veel te strak vlechten vereisen, want dit kan de haargroei verhinderen. Juist vlechten kan helpen met het groeien van het haar, door de dagelijkse slijtage van het eraf trekken van de haarzakjes te ondergaan.Plaats een reactie