Hoe goud zoeken?


Hoe goud zoeken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Onderzoek het gebied dat je wilt doorzoeken voor de meest logische plek waar goud kan zijn. Gebieden rijk aan goud kunnen opgezocht worden via goud kaarten die online beschikbaar zijn. Je kunt ook andere enthousiaste goudzoekers online raadplegen voor advies. Als je in een plek woont waar het onwaarschijnlijk is dat er goud te vinden is, zoek dan uit wat het meest dichtbij zijnde gebied is waar je bereid bent naar toe te reizen.

Stap 2: Schaf een goud zeef en een metaal detector aan. Zorg er voor dat de metaal detector die je aanschaft gevoelig genoeg is om kleine goud schilfers op te kunnen sporen. Doe navraag bij de leverancier naar gedetailleerde informatie over de metaal detector die je van plan bent om aan te schaffen of raadpleeg de enthousiaste goudzoekers online voor advies.

Stap 3: Regel een vergunning als je van plan bent om een grootschalige goudmijn operatie op te zetten, goud wilt delven op een plek waar een vergunning nodig is of van plan bent machines te gebruiken die een vergunning nodig hebben zoals een baggermachine. Goud zoeken voor recreatie vereist geen vergunning zolang dit gedaan wordt op plekken die toegankelijk zijn voor recreatie goudzoekers en zolang slechts bepaalde gereedschappen gebruikt worden zoals een metaaldetector, een goud zeef, scheppen en soortgelijk gereedschap.

Stap 4: Wandel naar een stromende rivier die wegvloeit uit een gebied waar bekend van is dat het rijk is aan goud. Wanneer het regent, kunnen kleine goud schilfers stroomafwaarts meegenomen worden waar deze samenkomen en grotere goudklompen vormen. Loop langs de stroom en zoek naar lichte reflecties in het water. Als geen reflecties opvallen, zoek dan naar klinkers, inzinkingen of andere obstructies in het pad van de stromende rivier die kunnen dienen als een vang die de goud schilfers opvangt. Zift in dat gebied door de afzetting. Scheid alle goud schilfers die je vindt op deze plek van het silt en plaats deze het in een afgesloten container.Plaats een reactie