Hoe flauwvallen?


Hoe flauwvallen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Rem af met wat je op het moment aan het doen bent. Als je aan het wandelen bent, ga langzamer lopen. Als je aan het praten bent, praat langzamer.

Stap 2: Tuur en knipper veelvuldig met je ogen. Geef een door pijn getroffen blik alsof je je niet lekker voelt en niet meer met je ogen kunt concentreren.

Stap 3: Geef aan dat je je niet goed voelt. Laat de mensen om je heen weten dat je licht in je hoofd en duizelig voelt.

Stap 4: Ga langzaam door je knieën. Buig je lichaam naar voren en je kin in je borst wanneer je afzakt om je nek te beschermen. Als je op dat moment op een stoel zit, glijd dan van je stoel af en naar de vloer toe.

Stap 5: Rol wanneer je op de grond valt op één kant van je rug. Zorg ervoor dat je hoofd zachtjes op de grond of vloer valt.

Stap 6: Ga met gesloten ogen op de grond liggen. Je hoeft niet volledig stil te liggen. Mensen die buiten bewustzijn geraakt bewegen af en toe alsnog en hebben geen controle meer over hun ledematen.

Stap 7: Ga wanneer je weer bijkomt rustig zitten en laat de mensen om je heen je helpen met opstaan. Wacht een korte poos voordat je weer volledig jezelf bent. Plaats wanneer je aan het zittend aan het bijkomen bent je hoofd tussen je knieënPlaats een reactie