Hoe een zwangerschap aankondigen?


Hoe een zwangerschap aankondigen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Besluit wanneer je jouw zwangerschap wilt aankondigen. Sommige mensen willen eerst wachten totdat de eerste drie maanden, die soms heftig zijn, voorbij zijn voordat ze hun zwangerschap aankondigen. Eén van de redenen hiervoor is dat zij niet iets willen vervloeken. Een andere reden is om teleurstelling te voorkomen aangezien de meeste miskramen in de eerste drie maanden voorkomen. Weer een andere reden is dat sommige mensen willen wachten met het aankondigen van hun zwangerschap is dat zij diegene willen zijn die het aan iedereen vertelt. Goed nieuws verspreidt zich namelijk als een vuur!

Tip 2: Het aankondigen van de zwangerschap aan aan jouw man of levenspartner. Het is waarschijnlijk dat de eerste persoon aan wie je jouw zwangerschap aankondigt jouw wederhelft is. Een leuke manier om dit nieuws aan te kondigen is door een romantisch diner te koken waarbij elk eten een referentie is naar het woord “baby” (zoals bijvoorbeeld baby worteltjes, baby back ribs). Een andere manier om de zwangerschap aan jouw wederhelft aan te kondigen is door hem een “Fijne vaderdag” kaart samen met slabbetje of een schattige babykleding te sturen of geven. Nog een andere manier is door een potje Scrabble te spelen waar jij slechts baby gerelateerde woorden op het bord plaatst.

Tip 3: Het aankondigen van jouw zwangerschap aan familie en vrienden – via een website. Deze manier kan leuk zijn omdat jij en je partner er samen aan kunnen werken. Als jij of jouw wederhelft goed met computer is kun je als verrassing een website aanmaken om de zwangerschap aan te kondigen. Hierna vertel je vrienden en familie dat je een schokkende/grappige/toffe website hebt gevonden en geef je de link. Schrijf op de website iets in de trend van “______ IS ZWANGER!” en voeg indien het mogelijk is een afbeelding van de echo toe.

Tip 4: Het aankondigen van je zwangerschap aan je vrienden en familie – en hun reactie vastleggen! Een andere geweldige manier om een zwangerschap aan goede vrienden en familie aan te kondigen is door iedereen bijeen te laten komen voor een picnic/barbecue/etentje en een fototoestel of camera te gebruiken op het moment dat de aankondiging maakt. Maak geen aankondiging als “WE HEBBEN EEN AANKONDIGING VOOR JULLIE!” omdat men dan misschien in de gaten krijgt dat je op het punt staat een zwangerschap aan te kondigen. Zorg ervoor dat iedereen poseert voor een foto en roep op het moment dat je de camera klikt in plaats van “SAY CHEESE!”, “IEDEREEN ROEP ‘__________’ IS ZWANGER!” gevolgd door de *KLIK* en je hebt de iedereen’s reactie voor altijd op film. Als je een camcorder gebruikt, zorg er dan voordat je losjes de zwangerschap aankondigt tijdens het filmen van mensen om hun reacties vast te leggen.Plaats een reactie