Hoe een voortuin aanleggen?


Hoe een voortuin aanleggen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Kies fundering aanplanting voor rond de basis omtrek van je huis. Deze aanplanting verzacht de stenen omgeving en verhoogt het gevoel omringd te zijn door de natuur en brengen meer groen in aanzicht. Dit kunnen enkele rijen met struiken of struikgewas zijn, of diep gelegde randen met planten in de achtergrond, met mooiere planten vooraan.

Stap 2. Stel vast of je de tuin wilt overschaduwen tegen de elementen van de natuur met 1 of meer soorten bomen. Indien wel, stel dan de grootte vast (volwassen leeftijd) wat jouw tuin aankan, en de beste plaats om 1 of meerdere bomen te planten.

Stap 3. Beslis of je struiken aan de zij en straatkant wenst of grenzen voor privacy wenst. Een voortuin met een open voorkant kan open of afgesloten worden aan twee kanten, of afgesloten aan drie kanten met een nauwe vooringang.

Stap 4. Beslis of je een grasperk, grond bedekking of dicht beboste aanplanting wilt. Overweeg een uitbreiding laag in onderhoud met grind of steen.

Stap 5. Maak tekening voor de ingang van de voortuin. Schets het ingangsportaal met zuilen, een hek, opsteekdoorn, mini pleintje met fontein, decoratieve brievenbus op een zuil, potten en planten of een combinatie van deze elementen.Plaats een reactie