Hoe een vlot bouwen?


Hoe een vlot bouwen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Neem vier of zes waterdichte vaten van dezelfde grootte. Vaten van 33 tot 55 gallon zijn het best te gebruiken. De vaten kunnen van plastic of van staal zijn, tenzij het staal te roestig is om eventuele gaten te lappen.

Stap 2. Regel een stevige multiplex plaat op de grond. Regel de vaten langs de lange zijde van de plaat, twee of drie aan een kant. Zorg ervoor dat een vat dichtbij elke hoek is. U heeft nu twee of drie “groepen” vaten aan de tegenovergestelde uiteinden van de multiplex.

Stap 3. Plaats blokken of hoeken tegen de vaten aan om te voorkomen dat ze rollen. Meet de lengte van het ene vat over het multiplex tot aan het vat aan de andere kant.

Stap 4. Zaag stukken van 2×4 hout zo lang als uw gemeten lengte. U heeft evenveel planken nodig als vaten.

Stap 5. Leg twee planken over een groep vaten. De platen moeten parallel en op gelijke afstand van elkaar zijn en kruisen met de multiplex. Boor lange oogbouten in het hout, net buiten de vaten. Er moeten vier geboorde oogbouten zijn die grenzen aan elk vat, met de boutkoppen naar de onderkant.

Stap 6. Vergrendel het multiplex aan de bovenkant van de ontwerpen gebouwd met de planken en vaten. Plaats de multiplex tussen de vaten aan de bovenkant van de planken en boor de bouten in de planken.

Stap 7. Werp over de volledige houten ontwerp en plaats elk vat in positie tussen de groep van bouten. Het gegalvaniseerde draad of kabel door de oogbout lussen en over de vaten om de vaten vast te maken. Gebruik klemmen of belemmering om de kabels vast te zetten.

Stap 8. Draai de houtvlot rechterzijde naar de bovenkant. Als elk deel veilig staat, is de vlot zeewaardig.Plaats een reactie