Hoe een router aansluiten?


Hoe een router aansluiten? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: De juiste wireless router vinden is helemaal niet moeilijk. Je moet extra betalen als je een WiFi verbinding door je gehele huis wilt. Sluit je PC af voordat je de router aan je thuis of kantoor computer koppelt. Je hebt hoge snelheid internet zoals DSL, satelliet of kabel nodig.

Stap 2: Wireless routers worden geleverd met een CAT5 kabel deze ziet eruit als een telefoon lijn, alleen groter. Steek de voedingskabel in de wireless router en daarna in je spanning beschermer.

Stap 3:Steek de CAT5 kabel, die met je router geleverd is, in de achterkant van de router, meestal een gekleurde poort die op een telefoon lijn lijkt.

Stap 4: Haal de CAT5 kabel uit jouw externe DSL, kabel of satelliet modem en steek deze in de achterkant van je wireless router, in de poort gelabeld #1.

Stap5 : De CAT5 kabel die je in de gekleurde poort van je wireless router hebt gestoken, wordt in jouw externe DSL, kabel of satelliet modem geplaatst.

Stap 6: Nu je je wireless router hebt opgesteld, kun je je PC aanzetten. Hierna laat Windows XP of Vista natuurlijk automatisch de nieuwe hardware zien.

Stap 7: Op dit moment vraagt je computer voor een software CD-rom. De wireless router is als het goed is geleverd met een software CD-rom. Stop deze CD in de CD-rom drive. Volg de instructies om de software te installeren. Op dit moment moet jouw laptop automatisch de wireless verbinding kunnen vinden. Het kan zijn dat je laptop ook om een software CD vraagt maar dit hoeft niet het geval te zijn. Op het moment dat je laptop de wireless verbinding vindt, dan ben je wireless door het gehele huis en misschien zelfs buitenshuis.Plaats een reactie