Hoe een romantische avond?


Hoe een romantische avond? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Regel een babysitter. Als je kinderen hebt dan is het eerste wat je wilt doen een babysitter regen, het liefst voor de gehele avond en nacht zodat je kunt genieten van je romantische avond thuis met jouw date.

Tip 2: Koop een cadeau voor jouw date. Als je wilt dat deze avond perfect is, vergeet dan niet een klein cadeau zoals een boeket rozen, een klein juweel, een knuffelbeest, een kaart of zelfs een set mooie pyjama’s.

Tip 3: Bereid een maaltijd voor. Zorg er voor dat het klein en licht is en zorg dat er ruimte is voor een dessert. Als je het te groot maakt en jullie beiden vol raken dan eindigt je romantische avond in een slaap festijn. Een aantal goede ideeën zijn bijvoorbeeld een biefstukje met een gebakken aardappel of een gegrilde kippenborst filet met pasta. Je kunt ook brood en een kleine salade serveren. Vergeet niet je maaltijd met wijn of champagne op te dienen. Niets garandeert beter dat je romantische avond thuis met jouw date geweldig verloopt dan een geweldig voorbereide maaltijd.

Tip 4: Neem dessert op in je romantische avond thuis. Voordat je je gedachten weg laat lopen van deze korte zin, denk aan romantische dingen voor dessert zoals bijvoorbeeld voedsel dat zoet en licht is zodat je het elkaar kunt voeden. Een aantal goede ideeën zijn bijvoorbeeld aardbeien met warme chocolade, slagroom en verschillende soorten chocola of andere vruchten. Gebakjes, taartjes en koekjes kun je het best laten voor een andere keer. Je wilt niet te vol raken en je wilt ook niet overal kruimels.

Tip 5: Licht de kamer op met kaarsen. Dim de lichten maar maak het niet te donker. Je wilt goed genoeg zien om van je maaltijd te genieten. Plaats je kaarsen door het gehele huis voor je romantische avond. In de gang, in de badkamer, in de woonkamer, in de keuken en boven alles, in de slaapkamer.

Tip 6: Speel passende muziek af. Frank Sinatra en Dean Martin zijn uitstekende muziek keuzes voor een romantische avond. Je kunt ook volledig voor klassiek kiezen. Als je wilt dat de avond nog persoonlijker is kun je een CD branden met je favoriete lichte romantische soft rock hits. En in plaats van alleen de favorieten van jezelf kun je ook een aantal van je date erin opnemen.

Tip 7: Start een bubbelbad. Als je serieus bent om het naar een nieuw niveau te brengen, dan kun je na de maaltijd een lekker bubbelbad voor beiden starten voor een daadwerkelijk passie volle romantische avond thuis. Zorg er wel voor dat je date instemt met zoiets. Je wilt je date niet afschrikken met een verrassing.

Tip 8: Strooi rozenbladen rond het huis. Leg rozebladen neer in het water van het bad, op de vloer, op de bank en op het bed.Plaats een reactie