Hoe doe je pilates?


Hoe doe je pilates? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Overweeg tenminste een of twee pilates lessen te nemen om de basis onder de knie te krijgen. Terwijl u dan verder kan gaan met uw oefeningen thuis, is het nemen van een of twee lessen de garantie dat u de techniek op de juiste manier doet, en geen overdreven inspanning voor uw lichaam veroorzaakt.

Tip 2 Investeer in basis pilates-uitrusting wat u thuis kunt geruiken. Dit houdt in, een mat, geschikte kleding, instructie DVD’s en een fitness bal. U kunt de meeste van deze spullen bij uw plaatselijke sportzaak vinden, maar u kunt ook online zoeken voor concurrerende prijzen.

Tip 3 Overweeg meer gevorderde, duurdere uitrusting te krijgen, als u meer betrokken bent met de pilates. Bijvoorbeeld, er zijn verscheidene grote machines zoals de Reformer, de Cadillac en de Wunda stoel, welke u kunnen helpen al uw spieren van uw lichaam te stemmen.

Tip 4 Zoek een leuke rustige plaats om thuis te werken. U moet een gescheiden deel instellen voor uw pilates uitrusting. Natuurlijk moet u als u instructie DVD’s heeft dichtbij de televisie werken.

Tip 5 Neem de tijd om consequent te werken. Als u pilates thuis doet, kan het moeilijk zijn om de motivatie te vinden om 2 tot 3 keer per week oefeningen te doen. Alhoewel, de enige manier om resultaten te zien is, door consequente inspanning om uw oefeningen te doen.Plaats een reactie