Hoe blackberry updaten?


Hoe blackberry updaten? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Download het bureaublad beheerder op de PC. De software staat op een schijf dat bij de BlackBerry telefoon zit.

Stap 2. Download de update van de telefoonsoftware van de BlackBerry Thuispagina. Wanneer er nieuwe upgrades beschikbaar zijn, zet BlackBerry deze op hun Thuispagina. (Zie Hulpbronnen).

Stap 3. Sluit de USB kabel aan op de BlackBerry en op de computer. De telefoon kan toestemming vragen om veranderingen te maken. Laat de veranderingen toe.

Stap 4. Maak een reserve kopij van je gegevens wanneer de software wizard je erom vraagt. Vervolgens zou de installatie wizard je door enkele nieuwe software installaties moeten lopen. Als de installatie niet onmiddellijk begint, dubbelklik dan het BlackBerry Bureaublad Beheerder en dubbelklik dan, “Applicatie lader”. De software update zal als keuze verschijnen in het volgende menu; selecteer het en selecteer dan “Volgende”. Druk opnieuw “Volgende” in het volgende venster en kies uiteindelijk “Gedaan” om het venster na de installatie te sluiten.

Stap 5. Trek de telefoon uit de computer en herstart de telefoon nadat de software update helemaal gedaan is.Plaats een reactie