Hoe badkamer inrichten?


Hoe badkamer inrichten? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Kies je douchegordijn, daar het op de muren na de grootste bron van kleur is in de badkamer. Zoek er een met een aardig ontwerp, hoewel, volle kleuren kunnen ook gebruikt worden.

Tip 2. Schilder je muren in een kleur die past bij een van de kleuren van het douchegordijn. Als je voor een douchegordijn met volle kleur kiest, kies dan een aanvullende kleur. Onthoud dat lichte kleuren de badkamer groter zal doen lijken. Neem je gordijn mee naar de verfwinkel om de kleuren te vergelijken.

Tip 3. Voeg een handdoekenrek toe. Zet ze bij de badkuip of over het toilet, gemakkelijke locaties. Hou ook wat plaats naast de wasbak vrij voor een handdoekenrek. Alle rekken zouden dezelfde stijl moeten hebben.

Tip 4. Hang handdoeken op dat bij het douchegordijn passen. Gebruik niet dezelfde kleur als de muren. Neem wat extra handdoeken, rol ze op, en leg ze in een kleine mand op de vloer op een gemakkelijke locatie om wat extra sfeer te creëren.

Tip 5. Koop vloerkleden voor de badkamer dat bij de kleuren van de handdoeken passen. Je hebt minstens een vloerkleed nodig om voor de badkuip te leggen. Vloerkleden bij het toilet en wasbak zijn optioneel, afhankelijk van de grootte van de badkamer.

Tip 6. Voeg wat extra accessoires toe voor de afwerking. Accessoires zoals tandenborstel houders, servethouders en een zeepverdeler kunnen de kroon spannen, wees dus niet sober wanneer je de stijl kiest. Kaarsen op het dressoir en op de hoeken van de badkuip, of boven het toilet laat het erop lijken alsof een ontwerper jou badkamer heeft ontwerpt.

Tip 7. Zoek een unieke manier om je badkamer een persoonlijk tintje te geven. Een mooie kast als opslagruimte of een wasbak met dressoir kan heel stijlvol ogen. Collecties zoals antieke flessen of containers, kunnen op een kunstige manier op een schap gezet worden als ontwerp of kunnen dienen als houders voor crèmes en speciale zepen.Plaats een reactie