Hoe aquarium inrichten?


Hoe aquarium inrichten? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Beslis wat soort grind je op de bodem van je tank wilt. Je kan kleurrijk grind gebruiken of natuurlijke stenen om een realistische look te creƫren. Gebruik voldoende grind om een laag van 2.5 cm op de bodem van de tank te leggen. Grind is niet alleen decoratie, maar helpt ook om de tank schoon te houden.

Tip 2. Kies grote stenen of stukken hout om op het grind te leggen. Vaak kan je de verwarmers en filters in een aquarium verstoppen door er grotere stukken decoratie materiaal voor te zetten. Plaats deze grotere decoratiestukken tegen de achterkant van de tank zodat je de kleine decoratiestukken vooraan kan zien.

Tip 3. Zet enkele planten in het aquarium. Echte planten zullen je aquarium gezond houden en je vissen iets geven om op te knabbelen. Plastiek planten zijn evengoed als decoratie materiaal en geven de vissen nog steeds plekken om zich te verstoppen.

Tip 4. Koop wat aquarium versieringen voor de tank. Hier kan je het decoratie materiaal persoonlijker maken. Je kan grotten, juwelen, koraalriffen en zelfs geanimeerde decoratie gebruiken speciaal gemaakt als decoratie voor een tank.

Tip 5. Gebruik het grind om de decoratie op hun plaats te houden. Eens je alles geplaatst hebt hoe jij het wil, doe dan voorzichtig water in de tank en zet de filter en verwarmer aan. Laat de tank voor een tijdje draaien alvorens de vissen er aan toe te voegen.Plaats een reactie