Hoe avi verkleinen?


Hoe avi verkleinen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Pak je AVI bestanden in met standaard compressietechniek zoals pkzip of.rar bestanden. Deze hulpmiddelen zullen de omvang van het bestand met ongeveer 10% verkleinen. Dit soort hulpmiddelen zijn goede keuzes daar ze een ingebouwde fout-zoek functie hebben voor het overbrengen van het bestand.

Tip 2. Open de AVI bestanden in een programma zoals Virtual mod, Xvid of DivX. Kies de details voor het inpakken en kies de resulterende bestandsgrootte die jij wenst. Deze programma’s zullen een bewaard videobestand 40% kleiner maken. Dit is veel gemakkelijker te beheren.

Tip 3. Hou er rekening mee dat je de grootte van een bestand kan kleiner maken door een bepaald inpakprogramma en output bestandstype te kiezen, je bestanden ook kleiner kan maken door de sampling rate, beelden/sec en resolutie van de video te veranderen. Het probleem met het veranderen van de resolutie van een video bestand is dat het resultaat wazig kan zijn. De beeldkwaliteit is misschien nog helder op een computerscherm, maar heel onhelder op een normale TV en zelfs nog erger op een TV met groot scherm.Plaats een reactie