Hoe avg installeren?


Hoe avg installeren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Ga naar de officiële website van AVG (zie hulpbronnen).

Stap 2. Vergelijk beschikbare antivirus programma’s. AVG bied antivirus bescherming aan dat firewall, spyware en phishing bescherming inhoud.

Stap 3. Kies het product dat je wilt downloaden en klik “Nu kopen”.

Stap 4. Vul je persoonlijke informatie en betalingswijze in. Klik “Doorgaan” om je bestelling in te geven zodat het verwerkt kan worden.

Stap 5. Download het AVG bestand. De download zou automatisch moeten beginnen. Indien dit niet het geval is, klik dan op het “begin met downloaden” link.

Stap 6. Kies de instellingstaal van het programma in het uitrol menu, klik vervolgens op “Volgende”.

Stap 7. Vink het “Ik heb het vergunningsakkoord gelezen” veld aan, klik dan op “Accepteren” om akkoord te gaan met de voorwaarden en condities van het AVG vergunningsakkoord. Wacht tot de installatie door gaat.

Stap 8. Klik “Standaard Installatie” om de aanbevolen configuratie voor AVG te installeren.

Stap 9. Vul: “Gebruikersnaam”, “Bedrijfsnaam” en “vergunning nummer” in. Kijk je email na of je een bevestiging email met het vergunning nummer van AVG hebt ontvangen. Klik “Volgende”.

Stap 10. Vink het “Installeer AVG veiligheid Taken balk” veld aan als je de taken balk wilt installeren. Als je Yahoo! als standaard zoekmachine wilt instellen, vink het veld ernaast dan aan. Klik “volgende”.

Stap 11. Wacht tot de installatie gedaan is. Afhankelijk van he systeem, kan het installeren tot 15 minuten duren.

Stap 12. Kies ofwel “Een bureau blad computer” of “Een draagbare computer” om je firewall beveiliging te configureren. Klik “Volgende”.

Stap 13. Geef je email adres en vink het overeenkomst veld aan als je anonieme informatie over de veiligheid van jou systeem naar AVG wilt sturen. Klik “Gedaan”.

Stap 14. Klik “Nu heropstarten” om je computer opnieuw op te starten en AVG toe te laten een scan van je systeem te doen tijdens het opstarten. Je kan er ook voor kiezen je systeem later te heropstarten.Plaats een reactie