Hoe ubuntu installeren?


Hoe ubuntu installeren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Download de bestanden op de Ubuntu website. Ubuntu is gratis en je kan een gratis CD krijgen voor herstelling doeleinden. Het Ubuntu bestand is groot en kan enige tijd vragen om te downloaden afhankelijk van de snelheid van jouw verbinding.

Stap 2. Klik “Installeren” eens het bestand gedownload is. Klik “Enter” en kies een taal die Ubuntu gaat gebruiken. Vul je locatie in en de indeling van je toetsenbord.

Stap 3. Geef je “Gastheer naam in”. Dit is de naam voor jouw computer. Kies een schijf uit het menu om Ubuntu op te installeren. Druk “Enter” op je toetsenbord om het te installeren.

Stap 4. Klik “gegidst” om Ubuntu te installeren en ook Windows te houden, verander de partitie en gebruik de vrij gemaakte ruimte. Kies ervoor de hele schijf te gebruiken als je van plan bent Windows te wissen.

Stap 5. Vul het aangegeven formulier in. Vul je naam en persoonlijke informatie in op het verzoek formulier. Dit is vereist om het Ubuntu besturingssysteem te laten werken.

Stap 6. Herstart de computer. Als je de schijf die jij nodig hebt gepartitioneerd hebt, gebruik Ubuntu of Windows om op te starten. Als je alleen voor Ubuntu kiest, zal Ubuntu automatisch opstarten.Plaats een reactie