Hoe akoestische gitaar spelen?


Hoe akoestische gitaar spelen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Kies de juiste gitaar. Je gitaar zou de juiste maat moeten hebben (niet te groot) en juist afgesteld zijn op jouw niveau. Een gitaar met de juiste afstelling heeft snaren dat niet te moeilijk in te drukken zijn zodat je vingers geen pijn doen tijdens het spelen.

Stap 2. Hou je gitaar comfortabel vast. Je moet met je linkerhand te snaren kunnen gebruiken en met je rechterhand aan de snaren kunnen plukken of spelen.

Stap 3. Leer de noten. Geraak gewoon aan het vingeren van do, re, mi enz.

Stap 4. Kijk naar de akkoord patronen. Ieder akkoord heeft zijn eigen vingermethode. Oefen door al je vingers voor ieder akkoord op de juiste plaats te zetten en dan op al de snaren te tokkelen om dit akkoord te spelen.

Stap 5. Speel opeenvolgende akkoorden. Meeste van je favoriete liedjes hebben een serie van akkoorden. Leer hoe deze op het ritme van het liedje te spelen, en je bent klaar om mee te zingen!

Stap 6. Teken een fret bord diagram. Dit zal je helpen iedere noot te herkennen en waar het te vinden is op het fret bord.

Stap 7. Gebruik je oefenboek om mee te volgen met geschreven muziek tot je de hele compositie kan spelen. Je kan het boek ook gebruiken om noten te vinden als ze niet weet te vinden op het fret bord.Plaats een reactie