Hoe guitar hero spelen?


Hoe guitar hero spelen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Negeer het karakter in het midden en concentreer.

Tip 2. Gebruik de 5 knoppen aan het uiteinde van de (axe) gitaar, in samenwerking met de tokkel baar. Druk op de gepaste noot (aangeduid door kleur) en gebruik de tokkel baar wanneer de noot de top van het scherm bereikt. Het zal even wennen zijn om aan de timing gewoon te geraken, dus panikeer niet.

Tip 3. Speel het leerprogramma indien dit je eerste keer is. Ze kunnen mischien wat langdradig zijn, maar zullen je echt helpen. Zorg ervoor dat je leert verder te hameren van het leerprogramma daar het zelf ondervinden de beste manier is om te leren.

Tip 4. Gebruik de Whammy baar voor lange noten en om het wobbelig te maken. Hierdoor zal je extra punten scoren, vooral als er Star Power in de noot is.

Tip 5. Krijg toegang tot Access Star Power door het voorste van de gitaar te tillen op de noten waar sterren op staan. Hierdoor zal je weer extra punten scoren.

Tip 6. Blijf verder doen! Dit spel is wat lastig om te leren, maar heel leuk eens je het onder de knie hebt.

Tip 7. Probeer niet te denken aan de mensen die mischien aan het kijken zijn. Zoals met Dance Dance Revolution, is er maar 1 persoon nodig wie staart en begint te lachen en denkt hoe belachelijk je eruit ziet om, om je uit je spel te halen. Laat dit niet gebeuren! Negeer alle anderen en concentreer je op het spel! Laat je spel niet verpesten door een of andere onwetende idioot.Plaats een reactie