Hoe badoo verwijderen?Hoe badoo verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Overweeg andere opties. Zodra u uw account verwijdert, verliest u toegang tot alle informatie die u op de site heeft opgeslagen. Denk na over andere opties voor technische problemen en contacten met gebruikers, voordat u kiest om uw account te verwijderen.

Stap 2 Vanaf de startpagina, kies “Aanmelden” aan de rechterbovenkant. Vul hier uw e-mailadres en wachtwoord in. Klik op “Aanmelden!” om in te loggen op de Badoo site.

Stap 3 Klik op de “Over Badoo” hyperlink aan de onderkant van uw profiel om naar de bedrijfsinformatie te gaan. Op het linker scherm, selecteer “Neem contact met ons.” en vul het formulier in om hen te laten weten dat u uw account wilt verwijderen.

Stap 4 Uw account handmatig verwijderen. Terwijl u nog steeds ingelogd bent, klik op “Instellingen” op de bovenste balk van het scherm. Zodra u op de “Profiel Instellingen” pagina bent, kijk dan naar de linkerkant, en selecteer “Profiel verwijderen”.

Stap 5 Voer uw gegevens in. Als u uw Badoo account wilt verwijderen, voer dan uw wachtwoord in waar dat aangegeven staat, en in het andere vak legt u uit waarom u heeft besloten om de site te verlaten. Druk op de bevestigingstoets. Dan ziet u een pagina met een bevestiging dat uw aanvraag met succes is afgerond.

Stap 6 Controleer uw e-mail of spam map. Een e-mail met bevestiging wordt naar uw e-mailadres in ons bestand verzonden. Een “ongedaan maken” link is opgenomen in de e-mail. Mocht u van gedachten veranderen dan heeft u zeven dagen om alsnog op deze link klikken en alle informatie te herstellen.Plaats een reactie:


Plaats een reactie