recept cannelloni


recept cannelloni. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De ingrediƫnten

12 cannelonibuisjes
225 gram spinazie
3 sneden ham
225 gram mozzarella
300 milliliter bechamelsaus
25 gram boter
nootmuskaat
peper en zout

Stap 2. De bereiding

Ga de canneloni koken. Dit duurt ongeveer drie minuten. Voeg er wat zout aan toe. Zorg dat de buisjes stevig blijven. Na drie minuten de canneloni afspoelen met warm water. Laat het geheel uitlekken op een theedoek. Warm de boter in de pan en bak spinazie. Voeg hier ham aan toe en doe dit twee minuten. Pak de pan van het gas en roer mozzarella door het geheel. Doe de cannelloni bij de spinazie. Doe de cannelloni in een ingevette ovenschaal. Giet hier bechamelsaus overheen. Doe er peper en zout bij, eventueel ook nootmuskaat. Doe er Parmezaanse kaas overheen. Bak alles in 15 minuten gaar, tot het heet is.



Plaats een reactie