Hoe zwangerschapstest?


Hoe zwangerschapstest? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Kies de juiste test voor jou. De zwangerschapstest die je kiest zal afhangen van jouw situatie en budget. Een urinetest die gedaan kan worden zonder voorschrijving van een dokter is meestal niet duur en redelijk gemakkelijk te doen. Deze kunnen gevonden worden bij je plaatselijke apotheek. Bloedtests worden toegediend in ziekenhuizen of bij de dokter en zijn extreem betrouwbaar. Deze worden meestal gebruikt wanneer vrouwen verwachten zwanger te worden of wanneer ze de resultaten van een urinetest bevestigen. Verwijs naar je dokter als je geïnteresseerd bent in het afnemen van een bloedtest.

Stap 2 Schaf de test aan bij een apotheek. Dit kan voor sommige vrouwen een genante aanschaffing zijn. Onthoud gewoon dat dit een normaal voorval is en dat de meeste vrouwen deze aanschaffing minstens één keer in hun leven maken.

Stap 3 Neem de test in je eigen huis, waar je privacy hebt. Het is het beste om de test te doen wanneer je relaxed bent. Het is je eigen keus of je iemand bij je wil hebben, maar laat het dan wel een veelbetekenend iemand of een vertrouwde vriend zijn.

Stap 4 Volg de directies gegeven door de producenten van de test. De directies zullen je voorzien van de correcte manier om de test te doen, zodat de resultaten betrouwbaar zijn.

Stap 5 Wacht op de resultaten. Het is het beste om een timer te zetten en probeer je tijd met iemand anders door te brengen in plaats van naar de klok te zitten kijken.

Stap 6 Bel je dokter voor een afspraak als de testresultaten positief zijn.Plaats een reactie