Hoe moet je zwangerschapstest doen?


Hoe moet je zwangerschapstest doen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Kies de geschikte test voor jou. De zwangerschap test zal afhangen van je situatie en budget. Een over de toonbank urine test is gewoonlijk niet duur en vrij gemakkelijk te gebruiken. Deze kunnen gekocht worden bij je lokale apotheek. Bloed testen worden in het ziekenhuis of bij de dokter uitgevoerd en zijn zeer betrouwbaar. Deze worden gewoonlijk gebruikt als een vrouw van plan is zwanger te worden of de resultaten van een urinetest wil bevestigen. Ga naar een dokter als je interesse hebt om een bloed test te ondergaan.

Stap 2. Koop de test in een apotheek. Voor sommige vrouwen kan di t een beschamende aankoop zijn. Herinner je dat dit een normaal voorval is, en meeste vrouwen zullen deze aankoop minstens eens in hun leven verrichten.

Stap 3. Doe de test in de privacy van je huis. Het is best deze test te doen wanneer je ontspannen bent. Het is hoe jij het wil of je er iemand bij wil of niet, zij het een belangrijk iemand of een trouwe vriend.

Stap 4. Volg de richtlijnen van de fabrikant van de test. De richtlijnen zullen je uitleggen hoe de test correct uit te voeren zodat het resultaat betrouwbaar is.

Stap 5. Wacht voor de resultaten. Het is best een tijdklok te gebruiken en je met iets anders bezig te houden, in plaats van naar de klok te kijken.

Stap 6. Maak een afspraak met je arts als de resultaten positief zijn.Plaats een reactie