Hoe zet je een film op youtube?


Hoe zet je een film op youtube? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Sluit uw Flip camcorder aan op uw computer. Elk model bevat een interne flip-out USB verbinding. Verbindt de camcorder met uw computer met gebruik van de USB verbinding.

Stap 2 Laat de Flip Video software lopen. Het is niet nodig om de software te installeren, het loopt automatisch van de camcorder. Als het programma niet autmatisch loopt ga dan naar “My Computer” en klik op “Flip” om het programma te starten.

Stap 3 Localiseer de video welke u op YouTube wilt zetten. Navigeer naar “Share Video>Share Online” kies “YouTube”. Wacht totdat de software de video voor YouTube heeft geformatteerd.

Stap 4 Meldt u aan of registreer voor een nieuwe account. Als u een geregistreerde gebruiker bent, voer dan uw gebruikersnaam en wachtwoord in om aan te melden. Zo niet, klik dan op “Register” aan de bovenkant van de pagina om te registreren voor een nieuwe account.

Stap 5 Upload uw video. Klik op “Upload” van de YouTube startpagina. Klik op “Browse” en localiseer uw bestand. Terwijl de Flip camcorder uw video voor YouTube fomatteerd wordt het automatisch op uw bureaublad bewaard in een folder met de naam “Upload to YouTube”. Localiseer de folder en uw video om ze te uploaden naar YouTube.Plaats een reactie