Hoe wratten verwijderen?


wrat

Schil een citroen, stop de schil in een afgesloten glazen potje met gewone keukenazijn, stop dit 24uur in de koelkast en leg (voor het gemak ‘s avonds) een stukje van de in azijn gedrenkte schil met de witte kant op de wrat,leg er een compresje over en zorg dat het niet kan verschuiven gedurende de nacht.

‘s Morgends alles verwijderen.Het resultaat zie je maar na een paar dagen, de wratten worden niet bruin of zwart, je huid rondom is niet geirriteerd, je wratten verdwijnen gewoon stilletjes door een chemische reactie. Ik kon dit ook niet geloven, maar na vele doktervisites en pijnlijke behandelingen van mijn toen 10-jarig dochtertje, hebben wij dit zelf mogen ervaren.

Deze behandeling is volledig pijnloos en zeer efficient.Na 2 weken herhalen indien de wrat nog niet volledig verdwenen is. Het potje azijn met de rest van de citroenschil mag gerust in de koelkast blijven staan ondertussen.53 Reacties

 1. francis says:

  Mijn wrat onder de arm heeft een bolletje en hangt eigenlijk maar met een vel vast, dus je kan met het bolletje rammelen, dus zal dan niet gemakkelijk zijn om er een schil op te leggen, vermits het een bolletje is en de schil er niet rond kan.

 2. poep says:

  hallo

  ik heb er twee op mijn hand
  en ik heel veel geprobeerd
  en niks hielp iemand nog
  een goeie tip om ze zo snel mogelijk
  weg te krijgen

 3. Levi says:

  Lycopodium Clavatum (Wolfsklauw): homeopathisch extract.

Plaats een reactie