Hoe wii ombouwen?


Hoe wii ombouwen? Wij zochten het voor je uit:

De Nintendo Wii open maken

Stap 1: Trek de stekker en de audio/video kabels uit de Nintendo Wii. Verwijder, indien aanwezig, de geheugen kaart uit de geheugen kaart gleuf. Verwijder de kabels van de Wii Sensor Bar uit de Wii.

Stap 2: Maak de sluiting van de controller ingangen open. Druk deze omhoog en naar binnen toe totdat deze zich loskoppelt van de Wii. Verwijder de sluiting van de controller ingangen. Verwijder de sluiting van de geheugen kaart gleuf op dezelfde manier. Zet beide sluitingen aan de kant.

Stap 3: Leg een aantal oude kranten op een werkplek neer. Zet de Nintendo Wii op zijn kop neer op de kranten. Gebruik een Stanley mes om de twee rubberen plaatjes te verwijderen. Verwijder ook de twee stickers met het Stanley Mes. Gebruik een Torx schroevendraaier om de schroeven die verborgen onder de stickers te verwijderen.

Stap 4: Draai de Wii met de rechter kant naar boven op de kranten. Verwijder de plastic plaatjes en de stickers van deze kant van de Wii met een Stanley mes. Verwijder de schroeven onder de plastic plaatjes en de stickers met een Phillips schroevendraaier.

Stap 5: Gebruik een Phillips schroevendraaier om de voeding los te schroeven. Verwijder de deksel van de voeding en verwijder de voeding van zijn plek. Zet de voeding en de deksel aan de kant. Gebruik een Torx schroevendraaier om de schroeven op de plek waar de voeding zat te verwijderen.

Stap 6: Plaats de Wii op zijn kant zodat de controller ingangen naar je toe gericht zijn. Verwijder de zwarte schroeven met een Phillips schroevendraaier in de volgende volgorde: Eerst de schroef aan de linker bovenkant, daarna de schroef in het midden en uiteindelijk de schroef aan de rechter bovenkant. Verwijder de plaat van de controller ingangen en plaats deze voor de Wii. Verwijder de kabel die aan deze plaat vast zit door deze simpelweg los te trekken. Zet deze plaat aan de kant.

Stap 7: Verwijder de deksel van de zwarte controller ingang. Gebruik een Torx schroevendraaier om de twee schroeven te verwijderen die verborgen waren onder de deksel van de zwarte controller ingang. Houd de bovenkant van de Wii met beide handen vast en schuif deze naar boven om de buitenste behuizing los te maken. Verwijder de buitenste behuizing en zet deze aan de kant.

Stap 8: Verwijder de schroeven rondom de DVD speler met een Phillips schroevendraaier. Til de DVD speler van zijn plek en verwijder de voedingskabel aan de achterkant door deze er uit te trekken. Verwijder de lintkabel van de DVD speler die gekoppeld is aan het moederbord van de Wii door deze er uit te trekken. Plaats de DVD speler naast de Wii.

Het plaatsen van de Optical Mod kaart

Stap 1: Zet de optical mod kaart naast de Wii neer. Sluit de lintkabel van de optical mod kaart aan de connector die zich op de plek van de Wii bevindt waar voorheen de lintkabel van de DVD speler vast gekoppeld zat. Sluit de voedingskabel van het moederbord van de Nintendo Wii die voorheen in de DVD speler vast gekoppeld was aan het aansluitpunt voor de voeding op de optical mod kaart.

Stap 2: Sluit de voedingskabel van de optical mod kaart aan het aansluitpunt voor de voeding aan de DVD speler. Verbind de lintkabel van de DVD speler aan de connector aan de optical mod kaart.

Stap 3: Sluit de stekker van de Wii in de Wii. Plaats de audio/video kabels terug in de Wii en plaats de geheugenkaart terug in de geheugenkaart gleuf als deze verwijderd was.

Stap 4: Plaats een TV naast de Wii. Koppel de audio en video kabels van de Wii in de audio/video uitgangen van de TV. Zet de TV aan. Zet de Wii aan en wacht totdat het Home menu van de Wii op het beeldscherm tevoorschijn komt.

Stap 5: Plaats een back-up schijf van een spelletje in de DVD schijf of stop een USB stick of een externe USB schrijf in één van de USB uitgangen in de achterkant van de Wii. Wacht totdat de schijf van het spelletje, de USB stick of de externe USB schijf tevoorschijn komen als een icoontje op het Home menu. Selecteer de schijf van het spelletje, de USB stick of de externe USB schijf en start de back-up van het spelletje op die nu speelbaar is op de Wii omdat deze gemodificeerd is.Plaats een reactie