Hoe was ik mijn auto?


Hoe was ik mijn auto? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Zoek een plekje in de schaduw uit, het liefst op een afstand van bomen waar de bladeren van afvallen of waar sap naar beneden loopt.

Stap 2: Zorg ervoor dat alle ramen en deuren gesloten zijn.

Stap 3: Plaats een dopje met auto schoonmaakmiddel in een emmer en vul de emmer driekwart met warm water. Zet de emmer opzij.

Stap 4: Spuit al het overtollige vuil van de auto af. Begin bij het dak en werk naar onderen naar de banden toe.

Stap 5: Maak een spons of een badstof doek nat door deze in de emmer met zeepsop te plaatsen en wrijf met de spons over het dak van de auto. Spuit nadat het dak schoongemaakt is al het resterende zeep van het dak af.

Stap 6: Herhaal de bovenste stap voor alle vier de kanten van de auto. Was één zijkant, inclusief ramen, spatborden en banden, en spoel deze goed af voordat je aan de volgende kant begint.

Stap 7: Geef de auto nadat alle kanten zijn gewassen en afgespoeld zijn een laatste spoelbeurt met de waterslang om overgebleven plekken met water te verwijderen.

Stap 8: Neem een zeemlap of een handdoek en droog de auto goed af door de handdoek recht langs het oppervlak van de auto te slepen om zo water restanten mee te vegen. Begin met het dak en werk van boven naar onderen naar de banden toe.

Stap 9: Was de ramen met een doek dat in normaal water is gedoopt en droog de ramen daarna met een droge doek. Je kunt ook schoonmaakmiddel en gevouwen kranten aan de binnenkant en de buitenkant van de ramen.

Stap 10: Geef metalen of chroom oppervlakken een extra veeg om er zeker van te zijn dat al het resterende water weg isPlaats een reactie