Hoe vraag ik het aan?


Hoe vraag ik het aan? Wij zochten het voor je uit:

de moeilijkste vraag voor jongeren van vandaag.

Vroeger gebeurde dit met kleine briefjes of kreeg je het te horen via via, een vriendinnetje die kwam zeggen, die jongen wil het met je aanvragen.

Mijn eerste keer bijvoorbeeld.

Ik zat in het laatste leerjaar, ik wist zelfs nog niet wat het betekende, ik zat op een katholieke ‘meisjes’school, tegenwoordig bestaat het ook nog maar amper of zelden,

Enfin, na een week wist ik wat het wilde zeggen. Met al die briefjes

Tegenwoordig doet de jeugd het anders,

Meisjes die vragen het niet gouw aan, meestal zijn het de jongens, meisjes zijn gevoeliger en hebben meer schrik om afgewezen te worden.

Meestal beginnen ze al vroeg met het aan te vragen, je ziet tegenwoordig zelfs al koppeltjes in de kleuterklas, oke dit is niet met aan te vragen, maar uiteindelijk ze zijn ook koppeltjes en het duurt meestal ook niet lang zoals in de puberjaren en puberliefjes

Enfin,

Meestal kiezen de jongens hun prooi goed uit, goed kijken naar het uiterlijk, vinden mijn vriendjes het een goei, toffe ‘babe’.

Dan gaan ze over op actie, mag ik je nummer? Zeg, waar woon je ergens, interessant overkomen en lief, dat is het begin

En als ze het zo niet durven dan zullen ze het wel aan een vriendinnetje van het meisje gaan vragen en die geven dit meestal dan wel, gaan dan naar hun vriendinnetje en zeggen die daar die wil het misschien wel met je aan, een jongen kan dan zo is kijken, en uit haar reactie opmaken of ze in hem geïnteresseerd is of niet.

Of nog een optie van tegenwoordig, die er in mijn tijd nog niet bestond,

Facebook, naam intypen en je komt er wel of via msn…

Tegenwoordig zijn er zoveel manieren om het aan te vragen voor jongeren. en of het verder gaat dan puber of kalverliefde dat weet niemand.

Sommige houden er wel een of twee extra aan over. Als het dan gedaan is met de ene hebben ze nog een ander over.

Of als jongeren de eerste keer uitgaan en een paar pintjes teveel ophebben, dan durven ze wel is meer en dan gaat het dikwijls niet met woorden maar met daden, dirrect aant kussen gedeelte beginnen, maar deze relaties zijn meestal maar kortstondig, van het uitgaan….

Op school is het soms ook niet zo simpel, kortom ze zien elkaar dan teveel en word het een sleur…

Meisjes uit de buurt doen het meestal beter, alhoewel…

In alle geval en hieruit concludeer ik

Meisjes moeten het NOOOOit aanvragen, dit toont een zwak

Jongens het is hun taak…1 Reactie

  1. sakalo says:

    Kan je ook tips krijgen om het aan te vragen ?

Plaats een reactie