Hoe uit elkaar gaan?


Hoe uit elkaar gaan? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Maak de beslissing om uit elkaar gaan en blijf bij deze beslissing. Door te treuzelen zorg je er uiteindelijk voor dat je zowel jezelf als de ander pijn doet dus zorg ervoor dat je vastberaden bent in het uitmaken van de relatie voordat je de eerste stap zet.

Tip 2: Praat met je partner en leg uit waarom je niet meer samen met deze persoon wilt zijn. Eerlijke en heldere communicatie is belangrijk. Door te liegen over de redenen maak je het alleen maar ingewikkelder, ook al probeer je de ander te sparen.

Tip 3: Deel al het gedeelde bezit op. Als je met iemand samenleeft, zal één van jullie moeten verhuizen dus stel een lijst samen wie wat toebedeeld krijgt. Splits de bezittingen in één keer op om meerdere pijnlijke bezoekjes te voorkomen.

Tip 4: Wacht met het weerzien van elkaar om het leed te kunnen laten wegebben. Spreek met elkaar een week of een maand af om te zien of het een goed idee is elkaar als vrienden te blijven zien.

Tip 5: Vergeef elkander. Als je nog steeds van elkaar houdt dan is dit vrij eenvoudig. Houd geen hatelijke gevoelens achter maar denk terug aan alle leuke momenten met elkaar en realiseer dat het tijd is om verder te gaan.Plaats een reactie