Hoe snel afvallen?


hoe snel afvallen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Stop met het eten van slechte koolhydraten zoals bloem, suiker, stijfselachtige groenten als aardappels en de meeste granen. Dit soort voedsel zorgt ervoor dat het bloedsuikerspiegel stijgt en dat de pancreas insuline vrijgeeft waardoor overtollig suiker omgezet wordt in vet. Het minderen van dit soort voedsel is één van de belangrijkste dingen die je kunt doen om snel gewicht te verliezen.

Tip 2: Eet veel vezels en groene groenten. Door het even van vezels blijft je maag langer vol waardoor je minder vaak plotseling honger krijgt. Een dieet die je altijd hongerig laat voelen is niet een dieet dat je lang zult volhouden. Het maakt niet uit hoeveel kilo’s je in het begin verliest. Door veel vezels en groentes te eten stabiliseer je ook je bloedsuiker spiegel waardoor je van de pieken en dalen na het eten af bent.

Tip 3: Drink veel water en houd het bij water. Ongezoete thee en zwarte cafeïne vrije koffie zijn ook toegestaan maar je zult minder snel gewicht verliezen als je verborgen calorieën in neemt zoals het suiker in frisdrank of de room in luxe koffie.

Tip 4: Eet veel vis, scharreleieren en biologisch vlees. Vet is niet perse slecht voor je maar kan voor problemen zorgen als je er teveel van binnenkrijgt. Probeer zoveel mogelijk omega-3-vetzuren naar binnen te krijgen. Deze vetzuren vind je in veel voedsel terug zoals wilde zalm en biologisch
bizonvlees. Dit in tegenstelling tot de verzadigde en omega 6 vetzuren waaruit het meeste vet in normaal rundergehakt bestaat.

Tip 5: Gebruik kunstmatige zoetmiddelen zo min mogelijk en gebruik het alleen om het verlangen naar suikerrijke alternatieven te beheersen. Stevia is een natuurlijk zoetmiddel dat de bloedsuikerspiegel niet beïnvloed en komt vaak met vezels. Je kunt niet gewicht verliezen met een dieet dat bestaat uit zoete dingen maar af en toe iets zoets moet kunnen.Plaats een reactie