Hoe skeeleren?


Hoe skeeleren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Haal skates die passen. Zorg ervoor dat de veters en gespen goed vast zitten. Draag beschermende kleding zoals polsbeschermers, knie-en elleboogbeschermers en een helm.

Stap 2 Oefen met skaten op gras of tapijt voordat u op de weg gaat. Dit is om het evenwicht te verbeteren. Begin op een vlakke ondergrond, zoals een rustige straat, een lege parkeerplaats, of tennis-en basketbalvelden.

Stap 3 Sta met je voeten parallel op schouderbreedte of 10 tot 15 centimeter uit elkaar. Houd armen een beetje vooruit, buig de knieën en verdeel het gewicht gelijkmatig over beide benen.

Stap 4 Oefen het remmen. Houd de skates parallel. Zet langzaam druk op de hiel om te remmen. Duw de rem skate naar voren en houd het grootste deel van je gewicht op je achterste been. Een andere manier om te stoppen is om met uw achterste voet te slepen en zo te vertragen en stoppen.

Stap 5 Sta rechtop op uw skates. Kniel en druk op tot een zittende positie en sta dan op. Om je evenwicht beter bewaren, buig je knieën. Dit verlaagt het zwaartepunt en maakt het gemakkelijker om uw evenwicht te behouden.

Stap 6 Starten. Zet een voet vooruit en de andere naar de zijkant. Duw af met uw zij voet en glij vooruit. Om harder te gaan, buig de knieën meer en til uw voet meer op.Plaats een reactie