Hoe series downloaden?


Hoe series downloaden? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Start iTunes op. Zoek aan de rechterkant van het scherm voor de “Download” knop. Druk op de knop en volg de instructies.

Stap 2: Open de iTunes winkel. Je kunt de knop naar de winkel aan de linkerkant in het iTunes scherm vinden. De winkel is te vinden onder het kopje “STORE”. Druk op deze knop en er zal een nieuw venster geopend worden.

Stap 3: Ga naar de sectie “TV Show”. Je vindt deze sectie aan de linker kant van de pagina van de iTunes winkel (de pagina gebruikt een andere indexering dan de vorige pagina). Klik eerst op iTunes Store en daarna op TV Shows. Een nieuwe pagina zal geopend worden.

Stap 4: Kijk in het midden van de pagina naar TV shows met een etiket “Free”. Druk op het “Free” icoon. Je zult naar een nieuwe pagina geleid worden waar alle TV shows die gratis gedownload kunnen worden getoond worden. Je kunt ook een zoekactie doen naar alle gratis TV shows door deze woorden in het zoekveld aan de linker bovenkant van de iTunes pagina in te vullen.

Stap 5: Download een gratis TV shows door een aflevering uit te kiezen. Je ziet in het midden van de pagina met TV shows een lijst. Kijk aan de linkerzijde van de lijst en druk op de knop met het etiket “Free” om deze gratis binnen te halen. Nadat de download klaar is kun je uit de iTunes winkel gaan en in iTunes de nieuwe aflevering openen om deze te bekijken.Plaats een reactie