Hoe scoubidou doen?


Hoe scoubidou doen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Breng de einden van de vier verschillende veters in lijn, en knoop de einden samen met een stevige knoop.

Stap 2 Scheidt de vier strengen in een kruisvorm, een links,een rechts een naar beneden en een naar omhoog. U kijkt nu recht in de knoop.

Stap 3 Vouw de linkse streng over de bovenkant van de knoop naar reschts.

Stap 4 Vouw de bovenste streng recht naar beneden over de bovenkant van de knoop naar beneden over de bovenkant van de streng die u naar rechts heeft gebracht.

Stap 5 Vouw de linker streng recht over de bovenkant van de knoop, naar rechts over de bovenkant van de streng die u naar beneden heeft gebracht.

Stap 6 Vouw de onderstreng over de bovenkant van de knoop breng het naar de bovenkant terwijl u het weeft over de streng die u naar links heeft gebracht, en onder de streng die u naar rechts heeft gebracht. Trek alle vier strengen in hun respectievelijke richting om de vlecht aan te trekken.

Stap 7 Werk zo door met de strengen, door ze over de bovenkant aan een stuk te brengen en ze in tegenovergestelde richting te weven, zoals u de eerste keer deed. Doe dit totdat u ze allemaal heeft gevlochten tot op 3 inches van de veters. Breng de vier veters samen en bind ze in een stevige knoop aan de bovenkant van de vlecht.Plaats een reactie