Hoe schrijf je?


Hoe schrijf je? Wij zochten het voor je uit:

Hoe kan je schrijven? Eerst en vooral moet je de letters geleerd hebben, 26 letters in totaal in het Nederlandse alfabet. Vervolgens kunnen we woorden vormen en die opschrijven. Op welke manier kan je schrijven? Er zijn veel manieren, je kan schrijven op papier, je kan schrijven op de muren, je kan schrijven met inkt, je kan schrijven met krijt, etc.

Iets wat ook beschouwd wordt als schrijven, althans je niet gebruik maakt van een pen of iets dergelijks, is typen. Gewoon door woorden te vormen met letters op je toetsenbord kan je schrijven.

Waarvoor wordt schrijven gebruikt? Om te communiceren! Je kan schrijven om mensen te informeren, om ze te proberen te overtuigen of om ze aan te zetten tot iets. Als je bv zaakvoerder bent en je hebt een nieuwe actie, dan zal je dit misschien in de krant plaatsen of folders schrijven en uitdelen om mensen proberen te overtuigen dit product te kopen! Daarnaast zijn er veel boeken vol van informatie die geschreven zijn, dit om de mensen te informeren. Indien ze informatie nodig hebben zoeken ze het gewoon op! En de laatste mogelijkheid, mensen aan zetten tot iets, kan bijvoorbeeld een bijeenkomst zijn waar ze verwachten dat mensen afkomen. Dus pak een stylo of een toetsenbord, en schrijf iets waarmee je mensen kan informeren, overtuigen of aanzetten tot iets! Succes!Plaats een reactie