Hoe qr maken?


Hoe qr maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Zoek een R barcode generator uit die het beste werkt voor uw behoeften. Sommige webpagina´s die QR generators verstrekken zijn functioneler dan anderen, zodat u een kleur kunt kiezen voor de QR code, of zelfs het uitprinten vergemakkelijken. Twee goede voorbeelden van webpagina´s die gespecialiseerd zijn in QR barcode generators zijn QR Stuff en ZXing, welke allebei een hoog niveau van aanpassing aanbieden en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Stap 2 Besluit wat voor informatie u wilt opnemen in uw QR code. Dit kan varieren van contactinformatie, webpagina´s URLs en agenda-gebeurtenissen, kaart-plaatsen, Facebook profiel links en PayPal informatie.
Stap 3 Ontwikkel uw QR barcode door op de overeenkomstige balk te klikken op de webpagina. Dit zal het proces starten om uw informatie op een QR barcode te zetten.

Stap 3 Print uw QR barcode. Deze stap hangt af van waar u de QR code voor gebruikt. U moet het juiste soort papier hebben om uw project af te maken. Als u deze QR codes op produkten wilt bevestigen, heeft u een soort sticker-papier nodig. Als u van plan bent om ze op visitekaartjes te printen, heeft u visitekaartjes-papier nodig.

Stap 4 Test de afgemaakte QR code door uw mobiele telefoon of smartfoon te gebruiken om uw code te scanen.Plaats een reactie