Hoe naamsbekendheid vergroten?


Hoe naamsbekendheid vergroten? Wij zochten het voor je uit:

Een grotere naam voor je bedrijf: hoe naamsbekendheid vergroten?
Heeft je bedrijf een grote naam, dan heb je automatisch meer klanten. Kennen 1000 mensen jouw bedrijf en is 10 procent van dit aantal bereid om klant te worden, dan heb je 100 klanten. Kennen 100 mensen je bedrijf en is 10 procent van dit aantal bereid om iets bij je te kopen, dan heb je slechts 10 klanten. Een succesvol bedrijf moet dan ook altijd een grote naam hebben, in ieder geval onder de juiste doelgroep(en).

Heb je geen idee hoe je de naamsbekendheid van jouw onderneming kunt vergoten, zodat je meer klanten krijgt en meer omzet maakt? Lees dan meer over het online en offline vergroten van de naamsbekendheid van jouw organisatie in dit artikel.

De naamsbekendheid vergroten: online activiteiten
Er zijn diverse dingen die je online kunt doen om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten. Ten eerste is het cruciaal dat je een website hebt, zodat jouw bedrijf online te vinden is. Om jouw website wat meer bezoekers te geven, kun je gebruik maken van social media om je bedrijf te promoten. Wil je echt actief reclame maken voor je organisatie? Dan kun je ook verschillende soorten online advertenties gebruiken om dit te doen, bijvoorbeeld op populaire websites als Nu.nl en Startpagina.nl.

De naamsbekendheid vergroten: offline activiteiten
Veel ondernemers zetten zich online wel in om de naamsbekendheid te vergroten, maar doen dit offline nauwelijks. Dit is zonde, want ook offline is er veel te halen. Je kunt je naamsbekendheid offline vergroten door bijvoorbeeld posters op te hangen, flyers te laten drukken en folders rond te sturen naar mensen die binnen jouw doelgroep vallen. Welke offline communicatiemiddelen je ook wil gebruiken om jouw bedrijf op de kaart te zetten: je kunt jouw communicatiemiddelen eenvoudig en snel drukken bij een online drukkerij als Drukland. Je geeft het ontwerp van jouw communicatiemiddel, je kiest hoeveel stuks je wil laten drukken en jouw ontwerp wordt in het gewenste aantal afgedrukt. Ook nog visitekaartjes nodig? Dan kun je dit meteen regelen, via dezelfde online drukkerij.Plaats een reactie