Hoe maak je cv?


Hoe maak je cv? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Overzie de baan waar u naar solliciteert, vooral wat de werkgever eist van een sollicitant. Maak een lijst met kwaliteiten die u beheerst, en elke ervaring die deze vaardigheden markeert.

Tip 2 Creeer een lijst met uw voorgaande ervaring, inclusief betaald-en vrijwilligerswerk en desbetreffende projecten op school. Schrijf opmerkelijke prestaties van elke baan op. Gebruik een actieve stem, en begin elke zin met krachtige woorden zoals; gecoordineerd, vastgesteld, en gelanceerd.

Tip 3 Schrijf een objectieve vermelding op maat van uw potentiele werkgever. Citeer uw interest in een langdurige verbintenis en verstrek drie van uw beste kwaliteiten dat u uitermate geschikt bent voor de baan.

Tip 4 Gebruikeen tekstverwerkers-model om uw CV op een nette en schone manier te regelen. Schrijf uw contactinformatie, objectieve verklaring, professionele vaardigheden, en werk ervaring op.

Tip 5 Let er op dat het zwarte inktpatroon van uw printer vol is, en laadt de printer met hoog kwaliteits papier. Print verscheidene kopien van uw CV om mee te nemen naar uw interview.Plaats een reactie