Hoe maak ik een hotmail account?


Hoe maak ik een hotmail account? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Start op je computer de Web browser op.

Stap 2: Ga naar de thuispagina van Hotmail (Hotmail.com).

Stap 3: Klik op de “Sign Up” knop. Deze bevindt zich aan de onderkant van de pagina. Hierdoor wordt de pagina om je te registreren geopend.

Stap 4: Maak nu je Windows Live ID, ook wel je Hotmail ID, aan. Druk nadat je een gebruikersnaam hebt ingevuld op “Check Availability”. Als de naam niet meer beschikbaar is, zal MSN je een aantal suggesties geven. Zorg ervoor dat het Hotmail.com achtervoegsel is geselecteerd.

Stap 5: Maak een wachtwoord aan. Hotmail vereist dat het wachtwoord minimaal uit zes karakters bestaat. Om je wachtwoord veiliger te maken, kun je het beste een wachtwoord kiezen dat bestaat uit willekeurige getallen, hoofdletters en kleine letters.

Stap 6: Vul een alternatief e-mail adres in. Dit is voor het geval je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeet. Druk, als je liever niet een ander e-mail adres opgeeft, op de optie “Or choose a security question for password reset”. In dit geval zul je één van de beveiligingsvragen moeten selecteren en een antwoord opgeven.

Stap 7: Vul in de volgende zeven regels je persoonlijke informatie in. Je zult je voor en achternaam, je locatie (land, provincie en postcode), je geslacht en je geboortedatum moeten invullen. Al deze informatie wordt door MSN vereist maar alleen je naam kan door een gedeelde contactpersoon gezien worden. De rest van de informatie blijft privé.

Stap 8: Vul de karakters van de code aan de onderkant van de pagina in. Als je niet kunt zien wat er op het plaatje staat, kun je op het Speaker icoon voor audio ondersteuning of klik op de knop “”see a new set of characters” voor een nieuw plaatje.

Stap 9: Druk op de “I accept” knop om de registratie af te ronden. Je zult nu directdoorverwezen worden naar de inbox van jouw Hotmail account. Je kunt nu meteen aan de slag met het toevoegen van contactpersonen en het instellen van jouw voorkeuren.Plaats een reactie