Hoe een hotmail adres aanmaken?


Hoe een hotmail adres aanmaken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Ga naar de Hotmail-website.

Stap 2 Klik op “Aanmelden”. Dit brengt u naar een pagina die vraagt of u Windows Live Hotmail wilt gebruiken of Windows Live Services, waar Hotmail bij in zit. In dit artikel, zullen we er vanuit gaan dat u Windows Live Hotmail kiest.

Stap 3 Vul alle informatie in die gevraagd wordt. Wanneer u een gebruikersnaam heeft bedacht, controleer dan meteen of deze beschikbaar is. Dit zorgt ervoor dat u er een vind die nog niet gebruikt is. Probeer letters en cijfers te gebruiken bij het aanmaken van een wachtwoord, dit zorgt voor een betere beveiliging.

Stap 4 Vul het formulier in met echte informatie. In het geval u uw wachtwoord vergeet, heeft u deze informatie nodig om het wachtwoord te resetten.

Stap 5 Klik op “Ik ga akkoord” als u het formulier ingevuld heeft en u de gebruikers overeenkomst en Privacy Statement gelezen heeft.

Stap 6 Kies of u de klassieke versie van Hotmail of de volledige versie wilt gebruiken. Als u een inbelverbinding heeft, zal de klassieke versie beter bij u passen. Geniet van uw nieuwe e-mail!Plaats een reactie