Hoe kun je snel in slaap vallen?


Hoe kun je snel in slaap vallen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Hoe je snel in slaap kunt vallen met een metamorfose van je kamer:
Zorg er allereerst voor dat je kamer stijlvol en donker is. Gebruik een wekker die rode digitale cijfers heeft in plaats van felle groene cijfers of andere kleuren aangezien de rode kleur er voor zorgt dat je waarschijnlijk wakker zult blijven. Gebruik donkere gordijnen of luxaflex om je kamer donker en stijlvol te maken.

Tip 2: Val snel in slaap door je bed op te maken:
Zorg ervoor dat je bed er mooi en knus uit ziet. Het kan zijn dat het tijd is om je lakens te verwisselen en nieuwe kussens aan te schaffen als je moeite hebt met je comfortabel voelen in je bed. Je wilt misschien overwegen om een lichaamskussen aan te schaffen zodat je je benen hierom heen kunt gooien aangezien dit kan helpen met het vinden van een comfortabele positie.

Tip 3: Hoe je snel in slaap kunt vallen met de geur van lavendel:
Koop een kleine hoeveelheid lavendelolie of lotion en breng deze vlak voordat je naar bed gaat aan op je licham. Het is ook een mogelijkheid om ongeveer een uur voordat je naar bed gaat een lavendel kaars aan te steken. VERGEET NIET om de kaars voordat je gaat slapen uit te blazen.

Tip 4: Val snel in slaap door je gedachten te laten varen en de dagelijkse problemen opzij te zetten:
Daarnaast is het altijd handig om jezelf minstens 20 minuten om te ontspannen te gunnen voordat je naar bed gaat. Iedereen heeft tijd nodig om na een drukke dag met de kinderen of op het werk je gedachten rustig af te laten bouwen. Kijk dus naar een grappige show op TV zodat je je gedachten van de dagelijkse stress kunt afhalen of neem een warm bad om je lichaam en geest te laten ontspannen.Plaats een reactie