Hoe krijg ik nieuwe klanten?


Hoe krijg ik nieuwe klanten? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Nieuwe plaatsen kiezen om je nieuw bedrijf te adverteren. Kijk naar nieuwe publicaties in jouw buurt. Vele zullen gratis of goedkope advertentie ruimte aanbieden.

Tip 2. Onderzoek netwerk groepen in jouw buurt. Wanneer je in jouw buurt een lokaal netwerk groep vindt, doe er dan aan mee. Deze worden GBR genoemd, wat staat voor Group Business Referral. Indien je er geen kan vinden in jouw buurt denk er dan over om er een op te starten samen met andere lokale eigenaars van bedrijven.

Tip 3. Nationale groepen zijn ook goede plekken om klanten te vinden. Er zijn verschillende groepen zoals dit en hebben vaak lokale afdelingen. Surf op het net om groepen te zoeken dat te maken hebben met jou bedrijf/zaak. Een voorbeeld is de nationale vereniging van vrouwelijke bedrijfsleiders/zaken vrouwen. Deze hebben afdelingen over heel de USA.

Tip 4. Ontmoet nieuwe zaken eigenaars in jouw buurt. Eens je ze gevonden hebt, neem dan wat tijd om jezelf voor te stellen.

Tip 5. Maak een website. We worden allemaal afhankelijk van het internet dus gebruik het in je voordeel. Als je een website hebt, neem dan de tijd en besteed er geld aan om het te onderhouden en up te daten. Laat het uitblinken tussen alle andere sites.

Tip 6. Praat met familie, vrienden en buren voor doorverwijzingen. Wanneer je uitgenodigd wordt op feestjes, bekijk het dan als een kans om met de mensen te praten over je zaak/bedrijf.

Tip 7. Gebruik mededeling borden op lokale plaatsen, zoals drogisterijen, kleinhandelaars en bibliotheken.Plaats een reactie