Hoe krijg ik bijen weg?


Hoe krijg ik bijen weg? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Vind de exacte plaats en besproei het s’nachts met “spectracide” of een ander insecten verdelger. Wees stil tijdens het sproeien. Draag ook beschermende kledij zodat de bijen je niet steken.

Stap 2. Verwijder alle containers zoals emmers, dat bijen aantrekt.

Stap 3. Probeer de hulp in te schakelen van een professionele bijen verwijderaar.Contacteer je lokaal gemeentehuis of brandweer indien je niemand kent dat bijen verwijderd.

Stap 4. Vraag of ze ook de bijnennest verwijderen. Het is belangrijk dat de nest verwijderd wordt daar het overblijfsel van de nest opnieuw bijen kan aantrekken.

Stap 5. Onderhandel over de kostprijs. De kosten kunnen varieeren van 50 tot 100$ en hangt af van de grootte van het bijennest.

Stap 6. Wees er zeker van dat alle ramen zijn gesloten en dat er geen gaten in de muren van je huis zijn waar de bijen zich een weg naar binnen kunnen banen eens hun nest vernietigd is.

Stap 7. Hout of papier verbranden onder het nest om rook te veroorzaken, vooral s’nachts is ook een goede manier om de bijen weg te krijgen zonder ze te doden.

Stap 8. Hang enkele mottenballen in sokken of panty’s in je tuin daar dit ook bijen afstoot.Plaats een reactie