Hoe kom ik erachter of mijn man vreemd gaat?


Hoe kom ik erachter of mijn man vreemd gaat? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Accepteer het feit dat het wellicht mogelijk is dat je echtgenoot vreemdgaat. Totdat je de mogelijkheid daadwerkelijk accepteert, zul je blind blijven voor overduidelijke veranderingen in zijn dagelijkse routine en gedrag. Je hersenen zullen elke situatie en alle omstandigheden proberen te rationaliseren. Zodra je de mogelijkheid dat hij vreemdgaat accepteert, dan zul je de tekenen beginnen te herkennen.

Tip 2: Let op veranderingen in zijn dagelijkse routine. Is er een plotselinge verandering in zijn werkschema? Moet hij vaker overwerken dan gebruikelijk? Zijn er spoedvergaderingen die voorheen nooit voorkwamen? Komt hij laat in de avond thuis en kruipt hij dan direct achter de computer? Blijft hij later op en wacht hij voordat jij naar bed bent gegaan voordat hij naar bed gaat? Worden er spontaan plannen gemaakt zonder jou erbij te betrekken?

Tip 3: Let op zijn uiterlijk. Kleedt hij zich beter? Houd hij zijn haar vaker bij? Begint hij opeens met het kopen van zijn eigen kleding? Kijkt hij wanneer hij zich aankleedt opeens langer naar zichzelf in de spiegel? Mannen die vreemdgaan houden zich meer met hun uiterlijk bezig. Open het medicijnkastje om te zoeken naar veranderingen in zijn toiletaccessoires.

Tip 4: Let op zijn gedrag. Voert hij minder vaak gesprekken met jou en blijft hij lange perioden stil? Als je normaal samen TV kijkt, loopt hij dan naar een andere kamer? Vermijd hij fysiek contact? Het kan zijn dat hij je niet knuffelt of kust, maar dat betekent niet dat hij geen relatie met jou heeft. Het is een verwarrende tijd voor hem. Elk persoon die vreemdgaat is bezig met het uitvechten van een interne strijd. Heeft hij een kort lontje of is hij op zoek naar ruzie? Een manier om met het schuldgevoel om te gaan is het goedpraten van het vreemdgaan. Als jij een moeilijk persoon bent om mee om te gaan, dan geeft dit hem de kans om zich minder slecht te voelen over zijn ontrouw.

Tip 5: Controleer zijn computer en zijn mobiele telefoon. Bekijk op de computer naar zijn internetgeschiedenis. Als deze verwijderd is, dan gaat er een rood lampje af. Er zijn maar weinig mensen die hun geschiedenis op een computer verwijderen tenzij ze iets willen verbergen. Kijk op de mobiele telefoon naar inkomende en uitgaande gesprekken. Let op telefoongesprekken die gevoerd worden op het moment dat hij op weg naar zijn werk of op weg naar huis zou moeten zijn.

Tip 6: Let daarnaast op hetgeen dat overduidelijk is. Ruik je een vreemde parfumlucht in de auto of op zijn shirts? Zoek naar losse haren in de auto of op zijn kleding. Luister naar gesprekken die op de vaste telefoon binnenkomen die niet beantwoord worden wanneer daarna zijn mobiele telefoon afgaat. Let extra goed op wanneer iemand naar het vaste nummer belt en meteen ophangt wanneer je antwoord. Beantwoord zijn mobiele telefoon en kijk naar zijn reactie. Zoek zijn zakken naar ongebruikelijke bonnetjes.

Tip 7: Verzamel het bewijs. Houd een logboek bij van alles dat je gevonden hebt. Wanneer je er voor gaat zitten en alles doorbladert, heb je een goed idee of je je wel of niet zorgen hoeft te maken.Plaats een reactie