Hoe kan je de toekomst voorspellen?


Hoe kan je de toekomst voorspellen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Kijk naar gedrags patronen. De toekomst voorspellen heeft vooral te maken met het begrijpen van gedrags patronen en cyclussen in het leven. Als je opmerkt dat de hond van de buren iedere dag al een maand lang probeert een gat te graven om te ontsnappen uit de tuin, kan je rustig voorspellen dat de hond uiteindelijk op uithangborden zal te zien zijn omdat hij een weg gevonden heeft om uit de tuin te geraken en nu als vermist is opgegeven.

Tip 2. Leer over het verleden. Je kan meestal voorspellen wat een persoon zal doen in een bepaalde situatie, gebaseerd op wat hij in het verleden heeft gedaan. Als je een vriendin hebt die moeilijkheden heeft om langer dan een maand of 2 in een relatie te blijven, kan je voorspellen dat haar nieuwe vriend waarschijnlijk niet tot aan maand 3 geraakt.

Tip 3. Oefen om mensen te lezen. Meeste mensen tonen kleine tekens naar de buitenwereld over wat ze denken en wat hun dwars zit. Als je goed genoeg oplet, kan je voorspellen wat er te gebeuren staat. Als je buur op café constant naar zijn horloge kijkt, kan je voorspellen dat hij op iemand aan het wachten is.

Tip 4. Raad. Het merendeel van voorspellingen zijn ja of nee antwoorden. Ofwel gaat het regenen, of wel gaat de zon schijnen. Dus, zelfs als je raadt, heb je nog 50% kans juist te zijn.Plaats een reactie