Hoe kan ik ijs maken?


Hoe kan ik ijs maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Lees de instructies voor je ijsmachine voor je je huisgemaakt ijs begint te maken. Elke machine werkt op een verschillende manier, en het is mogelijk dat je machine eerst wat voorbereidingen nodig heeft voor je de ingrediënten erin doet. De meeste elektrische machines hebben geen zout of ijs nodig, in tegenstelling tot de meeste manuele machines.

Stap 2: Stop de kom van een automatische (elektrische) ijsmaker in je diepvriezer ongeveer 24 voor je aan je huisgemaakt ijs begint. Dit verzekert dat de kom koud genoeg zal zijn om een bevroren dessert te maken.

Stap 3: Verzamel de basisingrediënten voor huisgemaakt ijs, waaronder room (of een mengeling van melk en room), suiker, smaakstoffen zoals vanille of amandel en eierdooier, afhankelijk van het recept. Normaal gezien kan je met 4 tot 5 koppen vloeistof en 1 kopje suiker ongeveer 2,25 liter ijs maken. Bij de meeste ijsmachines krijg je een receptenboekje, dus kijk daar welke hoeveelheden goed zijn voor uw machine.

Stap 4: Snij vers fruit om aan uw ijs toe te voegen. Bananen, perziken en aardbeien zijn zeer populair als smaken voor huisgemaakt ijs. Snij het fruit in stukken om ijs met brokken te maken, of maak er een moes van om het ijs zachter te maken.

Stap 5: Leg te machine aan voor je de ingrediënten erin doet. Wanneer de motor werkt, mag je de ingrediënten in de kom doen, langs de bovenkant van de machine.

Stap 6: Bedek de machine, en laat ze zo lang werken als in de instructies vermeld staat. Dit kan variëren van 20 tot 45 minuten, afhankelijk van het model en de grootte van de machine.

Stap 7: Haal het ijs uit de machine wanneer ze klaar is. Het ijs zal zeer zacht zijn. Als je liever wat harder ijs hebt, kan je het in de diepvriezer steken voor enkele uren.



Plaats een reactie