Hoe kan ik bestanden delen?


Hoe kan ik bestanden delen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Sluit uw laptop aan op uw desktop via een thuisnetwerk verbinding. Als u een thuisnetwerk hebt, kunt u uw laptop erop aansluiten via een Ethernet-kabel of een draadloze netwerkkaart. Vervolgens kunt u een map zetten op uw computer om te worden gedeeld over het netwerk. Om een map als gedeeld te zetten in Windows, klik gewoon met de rechtermuisknop erop, kies “delen en beveiliging”, selecteer de “Share” label en vink het vakje “Deel deze map op het netwerk.” U zult dan in staat zijn om deze map te openen vanuit uw laptop en bestanden over te zetten op uw harde schijf.

Tip 2. Koop een USB Jump Drive. Deze handige apparaten hebben de grootte van een sleutel, maar kunnen vijf gigabytes aan bestanden of zelfs meer opslaan, afhankelijk van het type USB Jump Drive dat u koopt. Steek de USB Jump drive in uw USB-poort en uw besturingssysteem moet het vinden als een nieuwe hardware. Als er niet automatisch een venster verschijnt, kunt u het vinden in uw drives onder “My Computer”. Vervolgens kunt u erop klikken en bestanden ernaar toe slepen, verwijder het station en breng het naar uw desktop computer, en krijg toegang tot de bestanden.

Tip 3. Zet uw bestanden op een ander extern opslagapparaat, zoals een cd, diskette of externe harde schijf. Bestanden zijn overdraagbaar tussen alle computers zo lang u ze kunt opslaan op iets extern, gebruik dat externe apparaat om ze te verplaatsen naar de andere computer.

Tip 4. E-mail bestanden naar uzelf. Als u slechts een paar bestanden heeft die u wilt overbrengen en u beschikt niet over een van de apparatuur die wordt gebruikt in stap 1 tot en met 3, stuurt u zichzelf een e-mail met aangehechte bestanden, bezoek uw e-mail vanuit de andere computer en download de bestanden naar uw harde schijf.Plaats een reactie