Hoe kan ik avi afspelen?


Avi zijn video bestanden. Om deze te kunnen openen heb je een video-speler nodig. Een populaire gratis video-speler die typisch is geïnstalleerd Windows Media Speler.

Mocht er op je computer geen Windows Media player geinstalleerd staan kan je het gratis pakket VLC Media Player installeren en gebruiken om je avi bestanden af te spelen.

Mocht je bij het openen van je avi bestand de melding krijgen dat je een codec nodig hebt om het bestand te kunnen openen, installeer je best XP Codec Pack. Dit is een verzameling van de meest voorkomende codecs.1 Reactie

  1. C says:

    Wanneer ik .avi bestandjes wil afspelen blokkeert na een aantal minuten heel de pc ik heb nog een recente laptop gekocht en zie dat andere mensen ook dit probleem hebben ik heb alles geprobeerd updates, videokaart enz enz … Kan iemand mij helpen?

Plaats een reactie