Hoe kabeljauw bakken?
Hoe kabeljauw bakken? Wij zochten het voor je uit:
Stap 1 Spoel elke visfilet af en dep ze droog. Bestrooi beide kanten met zout en peper.
Stap 2 Verhit olie in een anti-aanbak koekepan. Als u geen anti-aanbak koekepan heeft, strooi dan zout direct in de verhitte olie in een gewone koekepan om een anti-aanbak effect te creeren.
Stap 3 Doe voorzichtig de vis in de pan. Als er vel op de vis zit, leg het dan in de pan met het vel onder.
Stap 4 Bak de vis totdat ze knapperig en opaak is, ongeveer 4 minuten aan elke kant. Als de vis vel heeft, draai de vis niet eerder totdat het vel bruin is.
Stap 5 Onderwijl dat de vis bakt, klopt u gelijke delen gesmolten boter en citroensap samen. Voeg fijngemaakte peterselie aan het mengsel toe, als u dat wenst.
Stap 6 Haalde vis uit de pan. Garneer met het citroen-botermengsel en serveer direct.