Hoe joomla template maken?


Hoe joomla template maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Start Joomla op. De interface zal verschillende tab bladen openen.

Stap 2: Druk op de Template Builder tab. Deze zal vier verschillende groepen met instellingen open. Selecteer de groep instellingen naar keuze.

Stap 3: Onder elke groep zal een “Build template” knop zichtbaar zijn. Wanneer je de Build Template knop drukt, het maakt niet uit welke groep je hebt gekozen, zullen alle instellingen in de link van de voorvertoning geladen worden. Deze link bevindt zich in het Preview en Download tabblad.

Stap 4: Druk op de Live preview knop om een voorvertoning te krijgen van jouw sjabloon. Er zal een nieuw venster met daarin de voorvertoning geopend worden. Druk op de Adjust Settings knop om aanpassingen te maken. Druk daarna opnieuw op de Build Template Knop en daarna weer op de Live preview om de wijzigingen te bekijken.

Stap 5: Druk op de “Select all” knop op het Preview en download scherm. Kopieer en plak daarna de instellingen voor de sjabloon in het template_config.php bestand. Sla het bestand op. Stuur het bestand naar de server. Hierdoor zullen de instellingen door de website gebruikt worden.Plaats een reactie