Hoe zelf flyers maken?


Hoe zelf flyers maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Open Microsoft Word. Druk op het “Bestand” tabblad en druk daarna op “Nieuw document” om een nieuw document aan te maken.

Stap 2: Druk op “Flyers” onder de Office.com sjablonen. Blader tussen de sjablonen en klik op het sjabloon dat jij wilt gebruiken. Hierdoor wordt er een nieuw venster geopend.

Stap 3: Druk op de “Download” knop om dit specifieke sjabloon binnen te halen naar jouw computer. Druk op “Bevestigen” om de licentie overeenkomst van Microsoft te accepteren en de sjabloon van de flyer wordt nu naar de computer gedownload.

Stap 4: Typ de informatie die je op de je flyer wilt plaatsen in de juiste velden van het sjabloon. Verander de grootte van het font, de alinea indeling en de font stijl met behulp van de Microsoft Ribbon.

Stap 5: Voeg enkele clip art, patronen of afbeelding toe die samenhangen met het onderwerp van de flyer via het “Invoegen” tabblad.

Stap 6: Druk op de “Bestand” knop en daarna op “Opslaan als” als je alle informatie hebt toegevoegd die je wilt toevoegen. Kies een naam voor het document en verander in de Opslaan als lijst de bestandstype naar “Word Document” zodat je niet je sjabloon overschrijft.

Stap 7: Druk op “Bestand”, ga met je muis naar “Afdrukken” en druk op “Voorbeeld pagina” om te zien hoe jouw flyer eruit ziet wanneer deze afgedrukt wordt. Als je niet tevreden bent, maak dan de nodige aanpassingen aan en sla deze opnieuw op.Plaats een reactie